Web of Science Research. Smarter webinárium-sorozat

2020-ban is folytatódik a Web of Science hivatkozási adatbázis, valamint a hozzá kapcsolódó kutatási eszközök használatát bemutató magyar nyelvű online tréningsorozat a A Web of Science Group és a Clarivate Analytics szervezésében. A 45-60 perc hosszúságú, magyar nyelvű képzéseken a Webex online platformon lehet részt venni.

Választható tréningek:

Folyóiratok kiválasztása az Emerging Sources Citation Indexbe
Január 17. -  10.00

 
Az Emerging Sources Citation Index (ESCI) 2015-ös létrehozása óta több mint 7800 folyóiratra növekedett. Bemutatjuk a folyóiratok kiválasztására szolgáló 28 kritériumot, amelyeket a szerkesztői csapatunk  a folyóiratok kiválasztására használ a Web of Science Core Collectionbe, beleértve az ESCI-re használt 24 minőségi kritériumot is.

Regisztráció

Vegye kézbe az online kutatói rekordját a Web of Scienceben
Január 20. – 9.00

Publikált már tudományos cikket? Valószínűleg rendelkezik szerzői rekorddal a Web of Scienceben. Bemutatjuk, hogyan veheti kézbe és frissítheti a saját szerzői rekordját a Publons segítségével, hogy csökkentse a szerzői félreérthetőségét, és biztosítsa munkájának és hatásának pontos ábrázolását.

Regisztráció

Hozzáférés a teljes szövegekhez és az intézményi előfizetések kihasználtságának feltérképezése
Január 27. – 9.00

Nézze meg, hogy a kutatóik hogyan használják az előfizetett folyóiratokat az egyes kiadóktól és milyen típusú cikkeket olvasnak. Megmutatjuk a Kopernio kiegészítő által kínált legfontosabb funkciókat és bepillantunk a Web of Science Kopernio Institutional Dashboardba, amely a Kopernio felhasználók által keresett teljes szövegek elemzését mutatja meg.