Web of Science webináriumok októberben

 
   Szeretettel hívjuk Önöket a Research.Smarter webinárium-sorozatra
             
 
 
Október 14. (szerda) 9.00-10.00        
Bevezető az EndNote Desktop használatába
Szeretne időt spórolni a kézirat írása közben? Az EndNote Desktop segítségével pillanatok alatt helyesen idézheti a szakirodalmat és formázhatja különböző stílusokra. A webinár során bemutatjuk az EndNote Desktop X9 használatának alapjait, a szakirodalom gyűjtésétől egészen a hivatkozások beszúrásáig.
               
Október 20. (kedd) 9.00-10.00        
Nyílt hozzáférésű publikációk megállapítása és elemzése a Web of Scienceben
A 13. Open Access hét keretén belül bemutatjuk, hogyan azonosíthatóak, elemezhetőek a nyílt hozzáférésű publikációk a Web of Scienceben és az InCites platformon.
               
Október 21. (szerda) 9.00-10.00        
A megújult InCites felület bemutatása
Az InCites felülete megújult, felhasználóbarátabb, áttekinthetőbb és flexibilisebb lett. Megmutatjuk, hogyan hozhatja létre elemzéseit az új platformon és milyen változásokat eszközöltünk a felületen az effektívebb elemzések elősegítésére.
               
Október 22. (csütörtök) 9.00-10.00        
Szerzői rekordok a Web of Scienceben
Ne hagyja, hogy a publikációit összekeverjék egyéb szerzők publikációival. Bemutatjuk, hogyan találja meg és hogyan pontosíthatja saját szerzői profilját a Web of Scienceben a megújult Author Search Beta segítségével és hogyan tarthatja frissen mind a Web of Science mind Publons profilját egyszerre.