Web of Science webináriumok szeptemberben

Research Smarter webinárium-sorozat a Clarivate Analitycs szervezésében:
 
Szeptember 22. (kedd) – 9.00
Hivatkozáshálózat kiaknázása
Legyen akár nagy gyakorlattal rendelkező vagy a karrierje elején álló kutató, a Web of Science eszközei támogatják a kutatások minden egyes szakaszában. Bemutatjuk, hogyan tudja kiaknázni a legtöbbet Web of Science platformon és hogyan lépjen ki jobb lábbal a tanév kezdetén.Bemutatjuk, hogyan állapíthatja meg leggyorsabban a téma legfontosabb kutatási eredményeit és hogyan segíti a hivatkozáshálózat a kutatás fejlődésének követésében és további fontos kutatások megállapításában.
Regisztráció

Szeptember 23. (szerda) – 9.00
Találatok mentése és exportja

Bemutatjuk azon eszközöket, amelyek segítségével elmentheti keresőkérdéseit, valamint exportálhatja találatait a Web of Science platformon.
Regisztráció


Szeptember 24. (csütörtök) – 9.00
Kézirat írása

Ne hagyja, hogy a szakirodalom idézése órákat vegyen igénybe! Bemutatjuk, hogyan tudja pillanatok alatt helyesen idézni a már összegyűjtött cikkeket és a megfelelő stílusra formázni.
Regisztráció

Szeptember 30. (szerda) – 9.00
Megfelelő folyóirat kiválasztása
A megfelelő folyóirat kiválasztása nagyban befolyásolhatja, mennyire figyelnek fel a cikkére a kutatók világszerte. Bemutatjuk, hogyan állapíthatja meg, mely folyóiratok a legérdekesebbek a kézirat témája alapján és milyen egyéb kiegészítő információk segítik a legmegfelelőbb folyóirat kiválasztásában.
Regisztráció