Wiley Online Library a Szent István Egyetemen

Olvasóink figyelmébe ajánljuk, hogy 2018 januárjától a Szent István Egyetemen elérhetővé vált a Wiley kiadó Science, Technology and Medicine Collection elektronikus folyóiratcsomagja. A gyűjtemény az Egyetem számítógépeiről és saját számítógépről az egyetemi wifin keresztül az Eduroam azonosító használatával érhető el.
A Science, Technology and Medicine Collection több mint 800 tudományos folyóiratot tartalmaz, amelyek a természettudományok, a műszaki tudományok és az orvostudomány különböző területeit fedik le. Az említett tudományterületek rangos szakfolyóirataihoz teljes szövegű hozzáférést biztosít, ezáltal nélkülözhetetlen forrásként szolgál a hallgatóknak, az oktatóknak és a kutatóknak egyaránt. Az előfizetés keretében elérhető folyóiratok listája az alábbi táblázatban megtekinthető: Wiley Online Library STM Collection
A folyóiratcsomag tartalma a kiadóhoz tartozó Wiley Online Library felületen érhető el. Az oldalon keresés indítható folyóirat- és cikkcím, szerző, tárgyszó és több más paraméter szerint. Az így kapott találati listákból lehetőség van a cikkek teljes szövegű letöltésére is.

A Science, Technology and Medicine Collection folyóiratcsomag az egyetemi hálózaton a következő linken keresztül érhető el: http://onlinelibrary.wiley.com

Az adatbázissal kapcsolatban köszönettel várjuk visszajelzéseiket a tajekoztatas@lib.szie.hu e-mail címre, kérdés esetén forduljanak a Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár tájékoztató könyvtárosaihoz.